403 Forbidden

You Are Here: Home » Istaknute novosti » “DA VAM SLUŽIMO, NE DA VAS KRADEMO”

“DA VAM SLUŽIMO, NE DA VAS KRADEMO”

Građanska akcija je predala listu za lokalne izbore u Budvi.
Na čelu izborne liste “Građanske akcije-Vujičić dr. Božidar” čiji je slogan “DA VAM SLUŽIMO, NE DA VAS KRADEMO”, nalazi se Dr Božidar Vujičić.

Opoziciona Građanska akcija, predala je danas, nakon što su propali pregovori o ujedinjenju budvanske opozcije izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Budvi.

Na čelu izborne liste “Građanska akcija – Vujičić dr Božidar” , čiji je slogan – “ Da vam služimo. Ne da vas krademo”, nalazi se dr Božidar Vujičić

“Grupa birača Građanska akcija je nakon neuspjelog pokušaja objedinjavanja opozicionih političkih subjekata za zajednički nastup na predstojecim lokalnim izborima donijela odluku o samostalnom nastupu. U nadi da će do zajedničkog dogovora doći i da zajednička lista znači sigurnu pobjedu na izborima bili smo slobodni, kao organizatori sastanka, da ponudimo predlog raspodjele mandata i značajnih funkcija u više nego sigurno osvojenoj valsti. Naš predlog za projektovano 19 osvojenih odborničkih mandata,, je bio – Demokratama, pet mandata i mjesto Predsjednika opštine Budva, DF, četiri mandata i mjesto predsjednika SO Budva, SNP, tri mandata i sekretarijate za privredu i finansije, investicije i uredjenje prostora, URA, DEMOS I SDP po dva mandata i po jedan sekretarijat,, a Građanskoj akciji jedan mandat i mjesto u jednom od sekretarijata”, rekao je Vujičić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da su bez imalo rasprave oko iznijetog predloga, Demokrate već sjutradan odbile mogućnost zajedničkog nastupa, a zatim je i DF odlučio da nastupi na izborima samostalno.

“Poslije izvjesnog vremena SNP i Demos odlučili su da nastupe u dvojnoj koaliciji. Svi prisutni bili su saglasni da se nakon izbora napravi koalicija ali izostao je odgovor na pitanje zašto može koalicija poslije izbora a ne može prije izbora. Za odgovor na ovo pitanje moraćemo da sačekamo rezultate izbora. Kako nije bilo moguće napraviti širu koaliciju GA je odlučila, poštujući povjerenje birača koje smo dobili na izborima 2012. godine a koje smo nadamo se opravdali tokom prethodnog četvorogodišnjeg mandatnog perioda, da preda svoju izbornu listu za izbor odbornika za SO Budva. Pozivamo poštovane gađanke i građjane da nam ponovo ukažu povjerenje i glasaju za Listu Gradjanska akcija – Vujičič dr. Božidar a mi ćemo znati da opravdamo ukazano nam povjerenje, kroz zaštitu imovine opštine Budva i zaštitu prava i interesa svih gradjana opštine”, zaključio je Vujičić.

Izborna lista :

Dr Božidar Vujičić

Tomislav Kuljača

Nataša Ivanović

Slobodan Ćetković

Miloš Ivanović

Ivan Marković

Ana Vujičić

Nataša Pejović

Marijana Vučićević

Srđan Kuljača

Marinko Mišković

Scroll to top